Segmen Weh! itew punyew ayat aleng jijik oteh!



Aku tak nak lah cakap pape pasal contest ni.Dah sah-sah mengarut dari segi hukum alam fizikal.Lagi satu dah kompom-kompom aku menang.Mane tak nya, mana ada benda lain yang lagi jijik dan sadis dari sampah? Kan aku seorang sampah.Kaw kesah pulak!!!!!! Ah ni Abg Zam oi.Aku juin muin kaw nye contest tah apa-apa konon versatile abes.Tapi kaw memang rawk.

"awi nie, itew tade mood na epi2 auw cebab itew gewam tat bb gul itew.
itew tomen2 tat peshbuk bb gul itew. itew pacan adew boi cungguh2 tomen2 nan bb gul itew. itew gewam cangat2. itew anyer baby gul itew. clumber she caid "he is ma uncle laahh tayunk2 muchuk2." ape bb engat  itew chtupid na taye tuu uncle bb. ta an lah uncle bb pakai ray ban taler tuning taik tucin bajo petak22 cam cawah padi, kachut crocs taler pink. gewam cangat2. mencik2. ciyesly itew taw tu scandel bb gul iteww. pash nieww iteww ta na laie jumpew baby gul iteww.ta nak laie entel2 titing diew! n comolot nan dier. namo2 no no no. ): Itew na ctop capel an dier oteh! 

papai Sape'ah Tukiman."

Tolong la sapa-sapa terajang muka aku.Naharam.Aku baca siap sembelit dengan buasir sekali.Ayat ni aku copy dari member sebelah aku time dia tido.Aku baca enpon dia.Sampah jugak dia.





Read Users' Comments ( 17 )

Hipokrit di Hari lusa



Cuba jangan kaw cakap benda yang tak kena.
Asal ada perkara,semua jadi cerita.
Apa tiada lagi benda yang sempurna?

Hari ini kaw ketawa esok lusa mungkin kaw duka.
Atau esok mungkin lagi kaw suka.
Kalau aku tahu sudah tentu aku sempurna.
Dah lumrah dunia tetap ada cacat cela.

Cuba kaw cerita apa kaw suka.
Rabu kaw cerita,kaw sambung lagi sampai Selasa.
Dah memang kita, suka bikin bicara.
Hakikat kita benda tak sempurna jadi senda.

Tengkok kiri kompom-kompom kaw yang punya.
Tengkok kanan serba serbi tak kena.
Dongak atas kaw mula rasa bangga
Tunduklah bumi baru kaw tahu macam mana rasa.

Ingat sama esok lusa mungkin kita dimamah dunia.




Read Users' Comments ( 2 )

Cinta terlarang aku dan Hana Tajima



paperhal korang jump to 1.50 video ni..hikhikhikhik.shuwet dowh!

Pergh, kol 2.30 petang aku bangun.Terasa gampang dan sux habis aku bila time-time macam ni baru nak buka mata.Kalau aku duduk rumah dah lama rasanya kena makan bapak aku punya smekdown laju-laju.Tak produktif,buat perabeh boreh.Tu ayat-ayat biasa aku dengar bila aku bangun lewat time kat rumah.Cilakak buat diri aku sendiri.

Bangun-bangun ja,aku terus buat aksi-aksi lucah biasa lelaki lain baru bangun.Betolkan ereksi mana yang patut,pergi depan cermin buat-buat angkat tangan gaya abang sador bina badan.Mana taw bangun-bangun badan aku kelihatan Jay Cutler hasil aku pumping 5 kali semalam.Persetankan Jay Cutler.Jay Cutler pon tak amek kesah kalau badan kaw orang rupa guni beras.

Selesai aku berpuas hati dengan gaya aku depan cermin,aku cucuh rokok dunhill sambil layan belog-belog brader otai.Memang,memang aku tak mandi.Ini semua sama sekali bukan sebab aku malas.Ini semua kes aku terikut dengan budaya German yang mengalir dalam darah aku.Sejuk dan Melaka kini dilanda hujan yang amat serius.Ah kaw gampang-gampang macam bagus ari-ari nak mandi.Get a life dude!

Sebut German korang jangan nak macam bagus kenal si Hana Tajima.Sumpah tak cool kalau kaw orang buat-buat kenal minah nih.Serius dowh.Aku rasa macam looser tiba-tiba bila aku baru kenal minah ni hari ini.ini semua gara-gara belog hanjeng! Macam nak marah pun ada kes dia buat aku rasa down to earth.Ciritlah kaw.Macam mana aku boleh 'miss' pandang awik-awik panas macam ini.Tak up to date betul.

Lepas aku tengok gambar-gambar dia baru aku perasan.Patut lah bersepah-sepah golongan hawa yang terhegeh-hegeh dalam meniti arus perdana sekarang dressup ala-ala baju terlebey kain.Serius aku tak paham.Dari perspektif aku,Ada yang jadi,nampak cantik dan ada yang tak jadi serius nampak pantik.Kaw orang memang menggelabah tits.Ah, kaw dressup macam hana ke macam bahana ke,kaw tak mintak duet aku pon.Kesah pulak aku!

Pastu patut lah aku perasan si Yunalis ni punya lilit tudung pon ada mari jugak.Rupa-rupa si Yuna ni pon kamceng ngan si minah ni.Cis,Ada baek kaw kamcing dengan aku Yuna.Boleh kaw turun padang MMU ari-ari main ragbi sama kita orang. Kurang-kurang kaw punya pitching nyanyi pon ada jaga.

Cakap banyak pon tak guna,jom skodeng minah Hana Tajima ni.

Biodata:

  • Nama : hana tajima simpson
  • Keturunan: Japan+Mat Salleh kat London.
  • Kerja : fashion designer
  • Twitter : @hana_tajima
  • Status : berkahwin
  • Hobi : model  fesyen-fesyen tudung yang menarik .
  • Kawan baik : yunalis zarai
  • Belog: http://www.stylecovered.com
  • Tumblr: hanatajima.tumblr.com/  
Nasib baik kaw dah kawin.Tapi bagus jugak.Kurang sikit page aku nak kena stalk.Letey la asal semua awik hot aku nak kena stalk.Ingat senang jadi aku?Kalau tak bertambah lagi list awik-awik aku nak kena say "Hi awak..eii titew nak kenal ngan awaaakk,Eii shuweetnye pic!" Sampah sial aku.Macam shithead perangai.Malu dowh aku cakap macam ni.Dah sah-sah kantoi aku kaki stalker.

Info tambahan lagi pasal dia,dalam ramai-ramai adik beradik dia,dia sorang dapat petunjuk untuk convert Islam.Wah...u got balls dude!! Congrate2!!!!!Alhamdulillah.Tiba-tiba aku rasa menggelabah tits buat ayat-ayat semangat macam tu.

Kaw orang perasan tak siapa pakai header belog ala-ala macam ni?hik3.syuuhhh...
Ni orang cakap adik dia.Single.cepat,google!jom!
Sekarang,aku kena search nama adik dia.Kalau dia Hana Tajima,Mungkin adik dia Husnim Tamagochi.Takpun Hana yokoyoko.Argh,sekarang aku ada mission baru.Stalk adik dia.

p/s:Ade sesape bule aja aku cakap jepun?



Read Users' Comments ( 5 )

Cerita tidur Maria Ozawa.

Hai pekabar!Selamat Ari Jumaat.

Ari Jumaat.Selain Semayang Jumaat,malam ni ada Maharaja Lawak.Aku tetap support Jambu,Jozan dan Balas.Memang ikut suka hati aku la dowh mana aku nak support.Aku tak kacau kaw orang punya kredit topap pon aku support dia orang.

Jam tiga petang aku siap-siap janji dengan member aku nak ushar barang projek.Projek baik.Baik tak baik la.Kira kalau kaw orang tengok ereksi kompom dalam tangan.Kali ini apa nak jadi,jadi lah.Aku kena pergi beli.Selagi aku tak beli selagi tu aku rasa aku masih belum cukup lelaki.

Sebelum aku bla,aku sempat membazirkan masa 5 minit hidup aku ushar member aku kat bilik sebelah.Cilakak!Aku dah agak.Tidur.Tapi aku tak kompom sejak bila dia mula tidur.Tak apa.Pegi mati sama kaw nak tido.Aku turun start kereta terus gerak sambil buat-buat muka jantan konon kool gampang pakai baju petak-petak.

Sampai kedai projek,aku bengang.Memang cilaka la kalau tokei perangai ini macam.

Kaw nasib baik jadi tokey,kalau tak dah lama aku sumbat bom c4 konter strike bawah kereta kaw kasik letup.Tak dapat c4 pon aku cari mercun bola 13 bijik.Kurang-kurang kasik kaw terkejut menggelabah tit.Tengok kaw mencarut terkejut pon aku dah puas ati.Muka kerek macam hanjeng konon kedai kaw sorang ada jual.Jangan sampai aku buka kedai coconut shake jual sebelah kedai kaw.Cilantat!

Dah la muka tak hesem,panau bersepah,rambut konon korea buat belah tepi bajek Rain.Kompom-kompom kaw ni jenis tangkap gambar ikot atas kasik letak dalam pesbuk.Konon kiut serta pussy magnet.Cakap gaya macam aku beriya sangat nak beli barang kaw.Cirit lah.

Dah la tokey macam gampang,pekerja pon macam sundal.Macam gud-gud aku tanya layan tak layan.Hangen satu badan aku nganjing dengan selamba. "Kalau lecturer wa dah kasitau,wa tak datang beli ma!wa kasik buat sendiri.Lu jual lu talak taw ka?".Puas hati aku.Mampos kaw la cilantat nak cakap apa.Aku bayar,aku bla.Bengang-bengang pon beli jugak.Dengan aku-aku sama bodoh.

Balik main ragbi,aku lepak bawah kasik minum air sambil hisap rokok Dji Samsoo.Pantik rokok 15 minit aku isap tak habis-habis.Ini macam bangkrap syarikat Dji Samsoo.Sebulan sekali baru aku beli sekotak.

"Paul,oiii!!" jerit aku sama member aku kat atas.
"Oii.ape bikin?" seraya member aku membalas.
"Ni ha,tengah bikin panas!.Pantik kaw.Turun la gile!Banyak bunyik plak"Jawab aku bengang dengan soklan beliau.

"Kurun ke berapa kaw dah mula tido paul?" tanya aku sambil mematikan bara rokok.
"Ermm..aku letih dowh.Penat gila arini.Aku tido dari semalam."Jawab member aku dengan mata sebelah tak terbuka lagi tanda baru bangun.

Aku pusing tengok jam.Dah jam 7.45 malam! Deshhyumm!!!!

Mana beli ini bantal?Aku nak 18.




Read Users' Comments ( 2 )

Washer Machine 'kami'



Lokasi:Depan rumah


"Omak kaw, ni bil ke surat saman PDRM ni?"member aku si A berceloteh di luar.
"Hoi ko apesal sebut-sebut saman?Aku alahan saman kaw taw kan?Jangan sampai resdung aku tibe-tibe datang"Celah aku sambil bersiap-siap nak keluar.
"Ni ha,apo kono bil sampai RM2,180.00? ekau ado lotak 18 ekon kek bilik kaw ko jang?"lucu jugak member A aku ni kadang-kadang
"Ekon ape,peti sejuk kat dapur tu pon tak berbela-bela lagi.Cekadak kaw ekon."Bengang ngan kepanasan extreme sekarang seraya aku membalas.
"Ni camno nak membayar ni..camno nih?camno nih?mampuih kono jual gotah la den lopeh ni haa...."member A aku memberi idea disamping memberi info harga getah makin tinggi sekarang.
"Ah,hampa duk hingaq-hinghaq apa,rumah kami rm18.90 ja bil.3 bulan duk lagu tu ja regaa." member B aku membalas dengan muka bangga beliau.
.
.
.
.
.
.
.

"Eh kaw banyak bunyik... kaw ari-ari bayar bil memang la murah! Tak pernah kono tampar ngan selipar crocs den kek muko kaw jang?"Member A aku bengang dengan tingkah laku member B aku sebentar tadi.

....ari-ari? ok,fine.aku start kereta aku belah sambil buat muka asam pedas tinggal diorang......

............................................................................................

Kes tadi tiada kene mengena ngan washer machine.arap maklum.Aku turun nak basuh baju tadi.Cari punya cari,selongkar punya selongkar macam cilantat aku rasa.Betul aku tak jumpa sabun basuh baju.

Sumpah aku rase tak cool gila aku ari ni sebab dah lama aku tak basuh baju.Serius dow.Salah satu dalam list lelaki tidak cool adalah lelaki yang tidak basuh baju melebihi seminggu.Aku tak akan jadi lelaki macam tu.Aaron Aziz jugak takkan buat macam tu aku rasa.Bahkan Johny Deep pon setuju dengan pandangan aku.

Aku nampak ubat gigi Darlie milik budak rumah aku."Ah tak kan aku nak basuh baju ngan ubat gigi!itu kerja gila!Tak logik!" Aku cari lagi.Mungkin kali ni nasib menyebelahi aku.Mana tau terjumpa saki baki plastik sabun basuh member aku.Perghh... lahantat betul! memang ada.Plastik je ada!Cekelat hangen!

Aku duduk mencangkung memakai towel sambil mengadap washer machine aku.Selepas 5 minit duduk mencangkung,kaki aku dah mula kebas,muka aku merah,baju pon tak basuh-basuh lagi.Aku bangun.Gaya aku nak bla dari tempat aku mencangkung tadi,aku pusing belakang,aku tendang Washer machine aku 3 kali.Puas ati aku.Kaw ingat kaw hebat sangat ke mesin basuh?

"Baik aku mandi,siap-siap pergi beli sabun Febreeze" dialog aku bersahaja menuju toilet selepas sakit kaki tendang washer machine.

Baek korang tengok video ni.Mungkin boleh dipraktikkan di masa hadapan.Mungkin macam ni lah nasib washer machine kami satu ari nanti.





Read Users' Comments ( 7 )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...