Cinta terlarang aku dan Hana Tajima



paperhal korang jump to 1.50 video ni..hikhikhikhik.shuwet dowh!

Pergh, kol 2.30 petang aku bangun.Terasa gampang dan sux habis aku bila time-time macam ni baru nak buka mata.Kalau aku duduk rumah dah lama rasanya kena makan bapak aku punya smekdown laju-laju.Tak produktif,buat perabeh boreh.Tu ayat-ayat biasa aku dengar bila aku bangun lewat time kat rumah.Cilakak buat diri aku sendiri.

Bangun-bangun ja,aku terus buat aksi-aksi lucah biasa lelaki lain baru bangun.Betolkan ereksi mana yang patut,pergi depan cermin buat-buat angkat tangan gaya abang sador bina badan.Mana taw bangun-bangun badan aku kelihatan Jay Cutler hasil aku pumping 5 kali semalam.Persetankan Jay Cutler.Jay Cutler pon tak amek kesah kalau badan kaw orang rupa guni beras.

Selesai aku berpuas hati dengan gaya aku depan cermin,aku cucuh rokok dunhill sambil layan belog-belog brader otai.Memang,memang aku tak mandi.Ini semua sama sekali bukan sebab aku malas.Ini semua kes aku terikut dengan budaya German yang mengalir dalam darah aku.Sejuk dan Melaka kini dilanda hujan yang amat serius.Ah kaw gampang-gampang macam bagus ari-ari nak mandi.Get a life dude!

Sebut German korang jangan nak macam bagus kenal si Hana Tajima.Sumpah tak cool kalau kaw orang buat-buat kenal minah nih.Serius dowh.Aku rasa macam looser tiba-tiba bila aku baru kenal minah ni hari ini.ini semua gara-gara belog hanjeng! Macam nak marah pun ada kes dia buat aku rasa down to earth.Ciritlah kaw.Macam mana aku boleh 'miss' pandang awik-awik panas macam ini.Tak up to date betul.

Lepas aku tengok gambar-gambar dia baru aku perasan.Patut lah bersepah-sepah golongan hawa yang terhegeh-hegeh dalam meniti arus perdana sekarang dressup ala-ala baju terlebey kain.Serius aku tak paham.Dari perspektif aku,Ada yang jadi,nampak cantik dan ada yang tak jadi serius nampak pantik.Kaw orang memang menggelabah tits.Ah, kaw dressup macam hana ke macam bahana ke,kaw tak mintak duet aku pon.Kesah pulak aku!

Pastu patut lah aku perasan si Yunalis ni punya lilit tudung pon ada mari jugak.Rupa-rupa si Yuna ni pon kamceng ngan si minah ni.Cis,Ada baek kaw kamcing dengan aku Yuna.Boleh kaw turun padang MMU ari-ari main ragbi sama kita orang. Kurang-kurang kaw punya pitching nyanyi pon ada jaga.

Cakap banyak pon tak guna,jom skodeng minah Hana Tajima ni.

Biodata:

  • Nama : hana tajima simpson
  • Keturunan: Japan+Mat Salleh kat London.
  • Kerja : fashion designer
  • Twitter : @hana_tajima
  • Status : berkahwin
  • Hobi : model  fesyen-fesyen tudung yang menarik .
  • Kawan baik : yunalis zarai
  • Belog: http://www.stylecovered.com
  • Tumblr: hanatajima.tumblr.com/  
Nasib baik kaw dah kawin.Tapi bagus jugak.Kurang sikit page aku nak kena stalk.Letey la asal semua awik hot aku nak kena stalk.Ingat senang jadi aku?Kalau tak bertambah lagi list awik-awik aku nak kena say "Hi awak..eii titew nak kenal ngan awaaakk,Eii shuweetnye pic!" Sampah sial aku.Macam shithead perangai.Malu dowh aku cakap macam ni.Dah sah-sah kantoi aku kaki stalker.

Info tambahan lagi pasal dia,dalam ramai-ramai adik beradik dia,dia sorang dapat petunjuk untuk convert Islam.Wah...u got balls dude!! Congrate2!!!!!Alhamdulillah.Tiba-tiba aku rasa menggelabah tits buat ayat-ayat semangat macam tu.

Kaw orang perasan tak siapa pakai header belog ala-ala macam ni?hik3.syuuhhh...
Ni orang cakap adik dia.Single.cepat,google!jom!
Sekarang,aku kena search nama adik dia.Kalau dia Hana Tajima,Mungkin adik dia Husnim Tamagochi.Takpun Hana yokoyoko.Argh,sekarang aku ada mission baru.Stalk adik dia.

p/s:Ade sesape bule aja aku cakap jepun?



5 comments:

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahah senang je nak belajar cakap jepun dib.
jepunnnnn. hehehe

Paul Hassan said...

ha ha orang yang comment atas ni kelakarrr sangat suweeeeet

Headmaster said...

hak3.gampang2 je kaw orang.

Bella Bell said...

jepunnnn..



aishiteru..




^___^v

Headmaster said...

seb baek den tak ghoti speaking jopun.den ghoti nogori yoo

Post a Comment

ha komen, komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...