Laki sama laki

3.30 pagi, Shah Alam.

"Weh hari tu aku boring gila. Aku pun layan lah pesbuk."

"Ah boring doh pesbuk. Bukan ada apa sekarang."

"Gila kau tak ade apa! Habis tuh makwe makwe dalam pesbuk kau ingat saja saja?"

"Dah tu nak buat apa, Dam?"

"Huh, aku pun chatting lah. Tapi ada sorang makwe ni, aku Hi dia. Dua tahun weh! Dua tahun, tak reply! Kepala bana apa tu weh?2011 kau tahu aku Hi dia."

"Kahkahkah! Biasa lah tu Dam. Kata la kau Hi lagi dia"

"Mesti! Aku pantang betul bab bab tak nak bersilatur rahim ni. Aku pun Hi lagi satu kali"

"Lepas tuh? Dia reply?"

"Kali ni aku Hi kena timing. Timing lampu tengah kaler hijau. Dia Hi balik sama aku."

"Peh, lepas tuh Dam, lepas tuh?"

"Aku pun terus masuk toilet mandi"

"Pahal?"

"Tunggu la dia dua tahun lagi baru aku reply! Kahkahkahkah! Amacam kau rasa idea aku?"





3 comments:

Danial Jaafar said...

serius aku dengor suare mu ngan adam dalam pale aku masa aku baca ni..

Anonymous said...

hi...
(aku cek balik reply komen ni tahun 2016 karang)

fadh leyanie said...

ni kes balas dendam kesumat hi..

Post a Comment

ha komen, komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...