Di mana?

"Eh, betul ke laki dia kaki betina?" tanya Limah bersungguh.
"Apa yang tak nya, laki aku sendiri nampak laki dia berjoget sakan kat pekan" Balas Ramlah.
"Isk isk, nampak baik ek, tapi.. ni mesti tak reti jaga laki la tu!" Laju Limah respon.
..........

"Ha Lan, kau nak ke mana? Dah asar belum? Sembahyang pun nak kena suruh!" pekik Limah sama anak sulung nya.
"Dah mak. Orang nak main bola kejap!"

Sekarang, macam mana?



5 comments:

Jane said...

scary ayat kaki betina ~_~' kih kih

Danial Jaafar said...

aku dah sembahyang, lepas aa masuk syurga. setakat mengumpat apa lah sangat.

Gwen Mahdi said...

Makan daging memang sedap.

Gwen Mahdi said...

Makan daging memang sedap.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

ha komen, komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...