Cerita iklas gua

Gua berani.Memang gua dari kecil dah dapat macam-macam tawaran atas keberanian gua.Contohnya Pingat Jasa Keberanian, Pingat Gagah Berani tak kurang juga tawaran jadi Guard malam kilang kat Mak Mandin tu.Itupun kes gua berani tau.Setakat benda-benda simple ni gua tak heran.Bukan gua nak cakap belagak. Tapi benda dah nyata lagi jelas. Kalau lu ilmu setakat belas-belas tahun belajar, gua saran tak perlu nak test gua. Gua risau lu tak boleh nak handle. Sakit dah satu hal.Nanti menyusahkan orang lain nak menyuap nasi kes tangan tak boleh gerak.Benda-benda halus? Itu mainan kanak-kanak lah. Tu part satu chapter lima time gua mula-mula belajar dulu.
.
.
.
.
.
Gua jerit dalam wayang tadi bukan takut.Saja nak test suara.Dah lama tak jerit-jerit tengok cerita hantu. Nak juga sekali sekala rasa macam mana jadi penakut.Bosan la selalu sangat berani.Bukan banyak pun,sekali dua saja gua jerit time hantu keluar mengejut.Ya la, gua tipu.Lebih sepuluh kali.Puas?

p/s- Kuat juga statement gua defend bab tengok cerita hantu kat wayang.
p/s kedua- Entry sebelum ni bukan pasal si dia.Ni pasal si dia yang lain.



4 comments:

suha said...

hahaha penakut gak ek (^_^)

nawal addina said...

kahkahkah . bajetnyewwwwww *baca gaya anwar hadi ye* hhahahaa ;)

Amalina said...

owh..lu ar yang jerit macam pondan horny kat movie kemarin.serius macam nak bagi tapak kaki!hahah!

Headmaster said...

@suha

tak takott.. tekejut je laa..hahaha

@nawal

Cerita betul.sapa tak caya dengki letewww

@amalina

Pondan tak ada.horny ada.

Post a Comment

ha komen, komen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...